Palvelut


Yksityinen synnytysvalmennus

Synnytys on kokemus, jonka muistaa läpi elämän. Minkälaista kokemusta sinä haluat kantaa mukanasi? Hyvällä valmistautumisella voit tehdä tietoisia valintoja koskien synnytystäsi ja saat paljon luottamusta omaan kehoosi sekä synnytykseen. 

Kätilön kotikäynti

Raskausaika, tuleva synnytys ja synnytyksen jälkeinen aika voi nostaa pintaan monia ajatuksia ja kysymyksiä, joihin saatat kaivata tukea. Kätilönä voin auttaa sinua näissä kysymyksissä. Voit tavata minua raskausaikana tai voin olla apunasi synnytyksen jälkeen. Tapaamisen aiheen määrittelet sinä itse. 

Kätilödoula

Doula on synnytystukihenkilö, jonka tarkoituksena on olla synnyttäjän tukena odotusaikana ja synnytyksessä. Kätilödoulana kuljen rinnallasi odotusaikana, autan valmistautumaan tulevaan synnytykseen, olen mukana syntymän hetkellä ja tukena vauvan ensiviikkoina. Olen tukena sinun toiveitasi kuunnellen.

Tens-laitteen vuokraus

Tens-laite on hyvä, lääkkeetön kivunlievitysmenetelmä, jota voi käyttää läpi synnytyksen. Voit vuokrata minulta tens-laitteen omaan synnytykseesi. Voit varata tens-laitteen jo hyvissä ajoin. Näin varmistat, että laite on varattuna juuri sinulle lasketun ajan lähestyessä.

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat kuulla lisää palveluistani, jätä viesti niin vastaan sinulle mahdollisimman pian