Doulauspaketit

Minä doulanasi


Doulanasi kuljen rinnallasi raskausajasta lapsivuodeaikaan. Voit ottaa minuun yhteyttä missä vaiheessa raskautta tahansa. Olen tukenasi niin, että saisit mahdollisuuden voimaannuttavaan ja toiveidesi mukaiseen synnytykseen. Doulanasi kunnioitan toiveitasi ja tuen sinua päätöksissäsi.


Doulaan Oulun yliopistollisessa sairaalassa, Oulun alueen kotisynnytyksissä, sekä etänä minne päin Suomea tahansa.

Doulauspaketit

Kätilödoulaus perus

 • 2 tapaamista ennen synnytystä (+maksuton tutustumiskäynti ennen doulasopimuksen tekoa)
 • 24/7 päivystys viikolta 38+0 synnytykseen saakka
 • Kätilön etätuki puhelimitse koko raskauden ajan
 • Halutessasi saat tens-laitteen lainaksi synnytykseen
 • Läsnäolo synnytyksessä koko synnytyksen ajan
 • Halutessasi voin synnytyksen alussa tulla tueksi jo kotiisi, jossa voin kuunnella vauvan sydänääniä, tarkastaa vauvan tarjontaa tai tutkia kohdunsuun tilanteen
 • Etätuki puhelimitse synnytyskeskusteluun saakka
 • Synnytyskeskustelu synnytyksen jälkeen haluamanasi ajankohtana
 • hinta 1200 €


Hetidoulaus

Hetidoulaus sopii sinulle, joka haluat doulan paikalle synnytykseen, mutta et kaipaa päivystysajan tuomaa varmuutta.  Voimme tavata ennen synnytystä tai voit ottaa yhteyttä vasta kun laskettu aika on jo lähellä tai  synnytys on jo käynnistymässä. Hetidoulauksessa en päivystä synnytystäsi, mutta tulen synnytykseen jos minulla ei ole muuta estettä. Synnytyksen jälkeen voimme halutessasi käydä synnytyskeskustelun, jossa käymme läpi synnytyskokemusta.

 • hinta alkaen 500 € 


Etädoulaus

Etädoula on hyvä ratkaisu, jos et tarvitse doulan fyysistä läsnäoloa, mutta kaipaat muuten doulan tukea synnytyksessäsi. Välillämme voi olla pidempi välimatka, tai jostain muusta syystä doula ei voi olla fyysisesti paikalla synnytyksessäsi. Synnytyksen aikana voimme kuitenkin olla yhteydessä puhelimitse tai videopuhelun välityksellä. Voin neuvoa sinua ja tukihenkilöäsi kivunlievityksissä, rentoutumisessa ja hengittämisessä. Olen läsnä ja apuna, vaikka en ole paikan päällä.

Voimme tavata ennen synnytystä etänä tai kasvotusten, tai voit ottaa yhteyttä synnytyksen ollessa jo käynnissä. Synnytyksen jälkeen voimme halutessasi käydä synnytyskeskustelun. Etädoulapaketti rakennetaan sinun tarpeidesi mukaisesti.

 • hinta alkaen 350 € 


Postpartum kätilödoulaus

Synnytyksen jälkeinen kätilödoulaus on tarpeen, jos haluat kätilön tukea kotona vastasyntyneen kanssa. Jos tarvitset apua imetyksen haasteissa, vauvanhoidossa, tai haluat muuten vain jonkun olevan läsnä. Voimme olla yhteydessä jo ennen synnytystä, jolloin suunnittelemme valmiin paketin synnytyksen jälkeiseksi ajaksi tai voit ottaa yhteyttä vasta synnytyksen jälkeen. Tapaamisten aiheet ja määrän määrittelet sinä itse. Postpartum kätilödoulauspaketti rakennetaan sinun tarpeidesi mukaisesti.


Raskausajan kätilödoulaus

Jos haluat oman kätilön tueksi raskausaikaan, mutta et tarvitse doulan läsnäoloa synnytyksessä, silloin raskausajan kätilödoulaus on sinulle sopiva. Tapaamisten määrä ja aiheet tulevat sinun tarpeistasi. Tapaamisten aikana voin ohjata ja neuvoa raskauteen liittyvissä asioissa sekä auttaa valmistautumaan synnytykseen. Voin halutessasi myös kuunnella vauvan sydänääniä tai tarkastaa vauvan tarjontaa. Voimme tarpeen mukaan tavata myös synnytyksen jälkeen. Olen tukenasi sinun toivomallasi tavalla. Raskausajan kätilödoulauspaketti voidaan räätälöidä sinun tarpeisiin sopivaksi. 


Jos et löydä itsellesi sopivaa pakettia, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Haluatko kuulla lisää? Jätä viesti, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.