Synnytysvalmennus

Synnytys on yksi naisen elämän isoimmista askelista, siirtymäriitti vanhemmuuteen. Synnytyskokemuksella on merkitystä niin synnyttäjän, vastasyntyneen kuin koko perheen hyvinvointiin.

Hyvä synnytyskokemus koostuu päätöksenteosta ja tietoisista valinnoista, siitä, että olet saanut olla vastuussa päätöksistä omassa synnytyksessäsi. Synnytysvalmennuksen jälkeen pystyt tekemään tietoisia valintoja synnytyksen edetessä, uskallat kuunnella kehoasi ja heittäytyä täysin synnytyksen voiman vietäväksi. Hyvä valmistautuminen tuo paljon varmuutta ja luottamusta itseesi ja synnytykseen.

Synnytys on kokemus, jonka muistaa läpi elämän. Minkälaista kokemusta sinä haluat kantaa mukanasi?

Synnytysvalmennus sisältää tietoa synnytyksen kulusta, sekä lääkkeellisistä ja lääkkeettömistä kivunlievitysmenetelmistä. Käymme yhdessä läpi erilaisia rentoutumiskeinoja, hengitysharjoituksia ja mielikuvaharjoituksia. Myös tukihenkilö saa luottamusta omaan rooliinsa ja työkaluja siihen, miten voi parhaiten auttaa sinua läpi synnytyksen.

Yksityinen synnytysvalmennus sisältää 3 kertaa noin 90 min. Valmennuksessa voidaan myös keskittyä toiveidesi mukaan tiettyyn aihealueeseen. Valmennus on siis täysin muokattavissa sinun tarpeisiin sopivaksi. Pidän valmennuksia Oulun alueella ja lähikunnissa tai etänä minne päin Suomea tahansa.

  • hinta 180 euroa (sis. 3 x 90 min)

Haluaisitko kätilön pitämän yksilöllisen synnytysvalmennuksen? Ota yhteyttä, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.   

Ota yhteyttä

Kätilö Minna | y -tunnus 3225318-4

p. 040-1770815

katilominna@gmail.com


Löydät minut myös täältä: