Synnytysvalmennus

Kenelle yksityinen synnytysvalmennus sopii?

Yksityinen synnytysvalmennus sopii sinulle, joka haluat saada yksilöllistä, sinun toiveidesi mukaista synnytysvalmennusta oman kotisi rauhassa.

Valmennus sopii niin ensisynnyttäjälle, kuin uudelleensynnyttäjällekin. Valmennuksessa otetaan aina huomioon synnyttävän perheen yksilölliset toiveet, joten toiveenasi voi olla luonnonmukainen synnytys ilman lääkkeitä kuin synnytys epiduraalipuudutuksellakin.

Mitä synnytysvalmennus sisältää?

Synnytysvalmennus sisältää kattavasti tietoa synnytyksen vaiheista ja fysiologiasta. Käymme yhdessä läpi sairaalan käytänteitä ja mahdollisia toimenpiteitä, sekä lääkkeettömiä ja lääkkeellisiä kivunlievitysmenetelmiä. Käymme myös läpi näiden haitat ja hyödyt. Opit myös erilaisia rentoutumiskeinoja, hengitysharjoituksia ja mielikuvaharjoituksia, joita voit hyödyntää jo raskausaikana ja synnytyksessä. Myös tukihenkilö saa luottamusta omaan rooliinsa ja paljon työkaluja siihen, miten voi parhaiten auttaa sinua läpi synnytyksen.

Valmennus on täysin muokattavissa sinun tarpeitasiin sopivaksi, joten valmennuksessa voidaan myös keskittyä toiveidesi mukaan vain tiettyyn aihealueeseen.

Miksi käydä synnytysvalmennus?

Synnytysvalmennus antaa sinulle mahdollisuuden toiveidesi mukaiseen synnytykseen ja hyvään synnytyskokemukseen. Synnytyskokemuksella onkin merkitystä niin synnyttäjän, vastasyntyneen kuin koko perheen hyvinvointiin.

Kattavan synnytysvalmennuksen avulla voit tehdä tietoisia valintoja synnytyksen edetessä ja opit kuinka voit itse mahdollisesti vaikuttaa synnytyksen kulkuun. Valmennuksen jälkeen uskallat kuunnella kehoasi ja heittäytyä täysin synnytyksen voiman vietäväksi.

Synnytysvalmennus antaa mielenrauhaa jo raskausaikana, ja voit turvallisin ja luottavaisin mielin suunnata kohti tulevaa synnytystä.

Synnytysvalmennuksen kesto

Synnytysvalmennus jakautuu kolmeen tapaamiseen, joiden kesto on noin 90 min. Valmennuskertojen määrä ja kesto voidaan myös muuttaa sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Valmennus voidaan pitää omassa kodissasi tai muussa toivomassasi paikassa Oulun alueella ja lähikunnissa. Valmennus voidaan pitää myös etänä minne päin Suomea tahansa.

Synnytys on kokemus, jonka muistaa läpi elämän. Minkälaista kokemusta sinä haluat kantaa mukanasi?

  • hinta 180 euroa (sis. 3 x 90 min)

Haluaisitko kätilön pitämän yksilöllisen synnytysvalmennuksen? Ota yhteyttä, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.