Kätilön kotikäynti

Kaipaatko osaavaa ammattilaista ja yksilöllistä tukea raskausaikana, synnytykseen valmistautumisessa tai pikkuvauva-arjessa? Voit tavata minua silloin, kun sitä eniten tarvitset. Kätilönä voin tukea sinua kokonaisvaltaisesti, tarpeidesi mukaan.

Tapaamisten aikana keskustelemme sinulle tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista. Tapaamisen aiheen ja määrän määrittelet sinä itse. Voimme tavata kotonasi tai muussa haluamassasi paikassa. Myös etätapaaminen onnistuu puhelun tai videopuhelin välityksellä.

Teen kotikäyntejä Oulun alueella ja lähikunnissa. Kätilön tapaaminen onnistuu myös etänä minne päin Suomea tahansa.

 

Kotikäynti  60€ /60 min tai 80€ /90 min. 

Etätapaaminen 50€ /60 min tai 70€ /90 min.

Raskaus

Haluaisitko oman kätilön tueksi odotusajaksi? Onko raskautesi kulussa jotain mistä haluaisit keskustella tai haluaisitko käsitellä edelliseen raskauteen liittyviä asioita?

Ohjaan sinua raskauteen liittyvissä asioissa ja voimme yhdessä käydä läpi raskauden kulkua. Kotikäynnillä voin myös halutessasi kuunnella vauvan sydänääniä tai tarkastaa vauvan asentoa.

Synnytys

Kaipaatko yksilöllistä tukea synnytykseen valmistautumisessa tai haluatko käydä läpi aiempaa synnytyskokemustasi? Haluaisitko kätilön pitämän henkilökohtaisen synnytysvalmennuksen?

Synnytysvalmennuksessa käydään läpi sinun toivomiasi teemoja. Voin olla apunasi synnytyssuunnitelman laatimisessa ja synnytyksen jälkeen voimme yhdessä käydä läpi synnytyskokemustasi.

Lapsivuodeaika

Kaipaatko lisätukea tai ohjausta kotiutumisen jälkeen? Haluaisitko oman kätilön rinnallesi lapsivuodeaikan?  Tarvitsetko neuvoja vauvanhoitoon liittyvissä asioissa tai imetyksessä? 

Kotikäynníllä voin ohjata vauvan hoidossa tai neuvoa sinua imetyksen haasteissa. Voin neuvoa sinua palautumiseen liittyvissä asioissa.  Olen apunasi silloin kun sitä tarvitset.

Minkälaista tukea sinä kaipaisit raskausaikana tai synnytyksen jälkeen?

Haluatko varata ajan kätilön kotikäyntiä varten? Jätä viesti, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.